dinsdag 30 juni 2015

Afwashulp

Omdat de oudste hem smeerde naar een examenfeestje op de pier bij de IJssel en zo goed getimed zijn afwasbeurt mis liep, moesten we zelf aan de vaat ... maar gelukkig hebben wij onze Russische Sonia in haar gewonnen retro keukenschort (bij http://ogenzalf.blogspot.nl/) aan het werk kunnen zetten en werd alles toch nog blinkend schoon!

zondag 28 juni 2015

Inspiratie

Gisteren liet een kennis mij haar sleutelhanger zien en had ik "floep" inspiratie voor een eigen variatie. Deze sleutelhangers (op de foto zijn ze in de maak) zijn niet te missen in je tas en het leuke is, ze passen ook om je pols als je je sleutels even ergens wilt laten maar geen tas bij je hebt!

Heb je nog centimeters ongebruikt liggen: ik hou me aanbevolen! Uiteraard vergoed ik de verzendkosten.

donderdag 25 juni 2015

Letterpret!

Bij onze favoriete kringloopwinkel lag een houten bord in de afvalbak. Inmiddels is het bord omgetoverd tot prachtig etalagemateriaal voor onze scrabblesleutelhangers. Top gedaan Meneer Pardoes!
Wat zal dat mooi staan op de kraam a.s. zaterdag bij de Hip en handgemaaktmarkt in het Openluchtmuseum! En uiteraard nemen we ze ook mee naar Het Koelhuis in Zutphen waar we op het SMELT festival staan op 4 juli a.s.