woensdag 23 mei 2012

Wat Meneer Pardoes maakt - I

Meneer Pardoes werkt in zijn vrije uurtjes graag in zijn knutselschuur. Dat onze fietsen daar nog kunnen staan is eigenlijk een wonder want Meneer Pardoes heeft veel ruimte nodig voor zijn Gereedschap en Technische Apparaten! Daar maakt hij dan ook mooie dingen mee, zoals deze potloodstandaard waar potloden van Lyra en Stockmar prachtig in passen. Op de Vrije School zijn deze potloden erg populair en tijdens de open dag van onze school gingen de standaards dan ook als zoete broodjes over de toonbank.
Wil je er ook eentje kopen? Kijk dan even in de shop of je een vis, poes of auto wilt. Ze zijn er overigens ook als gewone rechthoekige standaard en de wat dikkere potloden van Ikea, de HEMA en Bruynzeel passen er ook prima in!

donderdag 3 mei 2012

Allemaal rokjes!

Vandaag heb ik keihard gewerkt en mijn collectie rokjes eindelijk in mijn webwinkel gezet.
Vrolijke rokjes gemaakt van retro stofjes en nieuwe herontdekte lapjes.
De rokjes hebben knoopsgatelastiek dus ze kunnen lang mee! Eerst als rokje over de knie, daarna als rokje boven de knie en als laatste als het-gaat-nog-net-met-een-legging rokje. Ga gerust even kijken!

woensdag 2 mei 2012

Drie keer kussen

Wegens succes herhaald: de drie jarige vriendjes van mijn jongste zoon kregen allemaal een kussen. En blij dat ze er mee zijn!